Podčárkovník Veverky č.6

[1]Unavené zajisté těžkým bojem. Věříme že s nepřáteli a ne se džbánem červeného yverdonského.

[2]Unavený zajisté těžkým bojem. Věříme že s nepřáteli a ne pošilháváním do cizích karet. (I když Bobovy zákony praví, že letmý pohled do spoluhráčových karet napoví více, nežli dlouhodobá studie vlastního listu.)

[3]To by mě zajímalo, který je ten první (poz.Thorona). (No přece Corondor, blbečku. Duch A.D.)

[4]A hlavně čaroděje, protože to byl výbuch a všeničící vír magenergie při fatálním neúspěchu, který tehdy zplundroval pětinu kontinentu.

[5]Většinou jsou to monokrystaly křišťálu, berylu, ametystu a olivínu. Vlastně všech průhledných, vyjímečně i průsvitných krystalů drahých kamenů, samozřejmě včetně diamantu. Ale to je poněkud drahý špás. (D.A.D.)

[6]Viz ŠV1 "Teleporty a jejich využití ve světě DrD. " Použití alchymistických berušek je tedy víceúčelové.

[7]Současným trendem a módním hitem poslední doby jsou Parazitické berušky, které si potřebnou magenergii vysávají přímo z nabitého zásobníku.(Asi 1 M/na 10 dní) Po dlouhodobém odstavení zásobníku z provozu, samozřejmě vybitého, se přednostně automaticky nabíjí beruška, která v aktivním stavu obsahuje množství 1/10 kapacity magenergie zásobníku.

[8]Poněku upravené se inteligentní zásobníky používají při konstrukci teleportů.

[9]Například Levitace nebo různé světelné efekty, ale to už záleží na zkušenostech a estetických vlohách uživatele.

[10]Děkujeme firmě Henkel za první (ne)komerční inzerát v dějinách našeho fanzinu.

[11]Je to se vší pravděpodobností právě ta věc, do které ukládají alchymisté magenergii ve své truhle. Nedoporučujeme zkoumat. Majitel by byl patrně mírně rozladěn.

[12]Dodělej doma.

[13]Já bohužel ano. Lidmi usilujícími o vytvoření nových a lepších (????) standardů her na hrdiny je v Česku víc, než je podle mého názoru zdrávo - jmenovat z mého nejbližšího okolí musím alespoň Slávu a smrt, hru C a zejména nadějně se rozvíjející New System od Neldelindeho. (Gil.)

[14]Ono v nouzi nejvyšší stačí i ledová sprcha nebo Člověče, nezlob se.

[15]A to teprve počkejte na české vydání Talismanu u Klímova Altaru (they make the rules). To teprve bude stát za to. - V době, kdy vychází toto číslo Š.V. by už Talisman teoreticky mohl být na trhu, takže mi můžete buď dát zapravdu, nebo se mnou nesouhlasit. (Gil.)

[16]Na druhou stranu je asi nutno podotknout, že v každém, a tedy i DrD, světě se jeden nebo dva takhle doslova zázračné prameny vyskytnout mohou. Apeluji však na inteligenci a soudnost všech PJů, kteří tuto poznámku čtou: BUĎTE ROZUMNÍ!!! (Gil.)

[17]Dle BOBOVA ZÁKONA *Podobné zákony existují v našem reálném čase a jmenují se Murphyho.

[18]Při hodu větším jak 12 dotyčného napadne, že by mohlo jít o výskyt kamarádů z Fialové družiny.

[19]Nepleť s Rolling Stones.

[20]Který vás stejně nenechá vklidu nameditovat. (Čím větší je nutnost meditace, tím větší množství otravných nestvůr se vyskytuje v okolí. A nemusí vás zrovna napadnout. Stačí řvát. BOBO)

[21]Ilustraci tohoto článku má na svědomí taky on.

[22]Nejčastěji slovy "abraka dabra, ty debile."

[23]Pro nezasvěcené: Chytrost nejsou žádné čáry.

[24]Přesněji, "MAGIC: The Gathering" od Čarodějů z Pobřeží. To píšu jen proto, aby na nás nemohli vlastníci .

[25]Při koupi orginálního balíčku obdržíte sadu 60 namátkově vybraných karet, z nichž je 45 běžných, 13 neobvyklých a dvě vzácné. Celá sada Magicu však obsahuje 302 karet, což se stalo koníčkem bohatých imperialistů - příznivců Magicu, kteří tyto karty sbírají a obchodují s nimi. Prý. Hrát můžete s minimálním počtem 40 karet. ( Duch A.D.)

[26]Ptáci Bonzáci nám donesli, že prý se překlad této skvělé hry připravuje. Snad to nebude trvat tak dlouho, jako slibovaná pravidla pro experty. (Duch A.D + Goddar)

[27]Ten blbec rozpoutal fatální magenergetickou bouři, když se pokusil přemístit hyperprostorem ze zakázaného místa, kam jej jeho krollí příslovečná zvědavost přivedla. (Duch A.D.)



Stránka byla naposledy ručně opravována 15.05.2013 19:53:25 ,
automatická oprava proběhla 15.05.2013 19:53:59

Návštěvníků od 7.srpna 2001


Návštěvnost sleduje též